Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги как се сваля топката на скоростният лост,че най после на нея и на волана им дойде редът за претапициране?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
      Колеги как се сваля топката на скоростният лост,че най после на нея и на волана им дойде редът за претапициране?
      Боби, хващаш я с 2 ръце и някой приятел хваща с 2 ръце отгоре върху твоите и дърпате контролирано. Иначе се чупят огледала зъби и т.н.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Докато сме на темата за махането дръжката на ръчната и тя ли по същия начин се маха или има някакъв друг пиниз ?
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Колеги,я кажете мнение, че ми писна вече. Смених дебитомера и сондата с бошовски, сондата не е универсална, а си е оригинална. Вчера смених TPS пуснаха и адаптация, грешки няма никакви и колата пак си върви когато иска. Сутрин пали без проблем, но има едно заглъхване в началото и вече не знам какво да я правя. Цял ден може да върви както трябва и изведнъж се спъва нещо. След малко пак се сеща да върви свястно. Това го прави и на бензин и на газ.
          Алфа...всичко друго е компромис!
          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Прегледай маркуча след дебитомера за напукване или прокъсване
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
              Колеги,я кажете мнение, че ми писна вече. Смених дебитомера и сондата с бошовски, сондата не е универсална, а си е оригинална. Вчера смених TPS пуснаха и адаптация, грешки няма никакви и колата пак си върви когато иска. Сутрин пали без проблем, но има едно заглъхване в началото и вече не знам какво да я правя. Цял ден може да върви както трябва и изведнъж се спъва нещо. След малко пак се сеща да върви свястно. Това го прави и на бензин и на газ.
              Какво по-точно прави като се спъва? Има ли диапазон на обороти в които върви лошо и такъв в който е добре или все е зле. Ако спъването се усеща най-много в интервала 1700 - 4000 а под и над него го няма, може да се ебава клапана на вариатора.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Спъва се тотално и звука на двигателя се променя все едно се мъчи такъв. Няма го онзи приятен характерен звук. И в същото време имам странното усещане че когато колата не върви някак си педала на газта става по- тежък все едно при натискане иска да ми върне крака нагоре. Притеснява ме и това глъхнене на двигателя сутрин докато позагрее...
                Last edited by Tasho; d.m.y г., 17:00.

Comment

• Катализатор имаш ли?

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                    Спъва се тотално и звука на двигателя се променя все едно се мъчи такъв. Няма го онзи приятен характерен звук. И в същото време имам странното усещане че когато колата не върви някак си педала на газта става по- тежък все едно при натискане иска да ми върне крака нагоре. Притеснява ме и това глъхнене на двигателя сутрин докато позагрее...
                    Огледай си МПХ-а и по-специално пластмасовото капаче отзад дали е на мястото си http://axm-auto.com/prod_img/1167419978_84009.jpg
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Сменил съм го преди два дена моторчето.

Comment

• Колега, отиди да ти закачат и настроят газовото.
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Колега ако е от нея на бензин щеше да върви поне добре. Днес вървя хавайна уникалбо да видим утре как ще е, но е ясно че има проблем. Катализатор нямам но пак не се реши проблема, който не е от вчера.

Comment

• Моята 156-ца тс е така от доста време. Грешки - няма Наскоро забелязах, че при сруден двигател ламбда сондата не работи добре - има я синусоидата, обаче в интервала 0.5... 1.0 волт, а не от 0..1. Като позагрее се пооправя. Купил съм нова и тази седмица ще гледам да я сменя. Надявам се да се оправи, че е много дразнещо.
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Колко от вас ще ходят на италфеста тази събота?

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
                                Колко от вас ще ходят на италфеста тази събота?
                                от колко и къде ще е сбирката
                                Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Working...
                                X